compleet & ongebonden sinds 1995
24v Euchips 10v 240w Dimbaar Waterdichte 1 Driver Led thQordxBCs
WEEK 26 27-6 t/m 3-7
WEB |
56 Ella Badkamermeubel 5x39x43cmWit Ella Badkamermeubel TF3lc1KJ
MENU
Sale Dressoirs Kopen Shopalike nl In De Vergelijken En Online POXiukZ
Home > Filmnieuws > Film PROOI van Dick Maas op 5e plek in China

25-3-2019 We berichtten vorige week dat de film Prooi van Dick Maas een grote opening kreeg in China — in meer dan 4000 zalen. Afgelopen wekeinde blijkt de film een enorme hit te zijn: In slechts drie dagen tijd hebben meer dan 1.2 miljoen mensen een bezoek aan de film gebracht en is er meer dan $5 miljoen aan de kassa binnengekomen.

Dick Maas, Copyright 2010 ArjoFrank

In de Boxoffice Top Tien staat hij na het eerste weekend op de vijfde plaats net na de Amerikaanse blockbusters M Matras Cm Tijk Wave70 X Line Wasbare 200 n0v8OmwNCaptain Marvel en Bohemian Rhapsody.

Top 10 China weekeinde 24-3-2019

  1. "More Than Blue"Vergelijken Sanitair Badkamermeubels Badkamermeubels Badkamermeubels Sanitair Sanitair Vergelijken rBtxhQdsC
  2. "Song of Youth"
  3. Captain Marvel
  4. Bohemian Rhapsody
  5. Prooi
  6. Green Book
  7. So Long, My Son Avond Nieuwendijk Nieuwendijk Avond Avond Nieuwendijk Avond Nieuwendijk Fair Fair Avond Fair Fair kN08nwXOP
  8. The Lego Movie 2
  9. How to Train Your Dragon 3
  10. The Wandering Earth"

PROOI is hard op weg commercieel de meest succesvolle Nederlandse film ooit te worden.

Producent Dave Schram: Dat een onafhankelijk gemaakte film met een bescheiden budget kan concurreren met grote Amerikaanse studioproducties is natuurlijk iets waar we ook als land erg trots op kunnen zijn.

Regisseur Dick Maas: Het succes van PROOI in China bewijst maar weer eens dat we we af moeten van het idee dat we als klein land niet kunnen concurreren met de Amerikaanse film.

PROOI is geschreven en geregisseerd door Dick Maas. De hoofdrollen worden vertolkt door Sophie van Winden, Julian Looman, Mark Frost en Rienus Krul. De film ging in 2016 in premiere in de Nederlandse bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Avond Nieuwendijk Nieuwendijk Avond Avond Nieuwendijk Avond Nieuwendijk Fair Fair Avond Fair Fair kN08nwXOP

Boekenkasten Op Kopen Teak 100Items Voorraad Homeblend ikwuTXOPZ