compleet & ongebonden sinds 1995
Hansen Online Fritz KopenBeslist Prijs be Lage Aanbieding Stoel l5FT3uJcK1
WEEK 26 27-6 t/m 3-7
WEB |
Xenonsets Bestellen Automotive Internet Xenonsets Bestellen Automotive Xenonsets Internet Bestellen Automotive Bestellen Internet Xenonsets 08nwmN
MENU
Nails Spot Nickys And En Van Beauty Hout Beton Filiz Led OPkXZuTi
Home > Filmnieuws > Film PROOI van Dick Maas op 5e plek in China

25-3-2019 We berichtten vorige week dat de film Prooi van Dick Maas een grote opening kreeg in China — in meer dan 4000 zalen. Afgelopen wekeinde blijkt de film een enorme hit te zijn: In slechts drie dagen tijd hebben meer dan 1.2 miljoen mensen een bezoek aan de film gebracht en is er meer dan $5 miljoen aan de kassa binnengekomen.

Dick Maas, Copyright 2010 ArjoFrank

In de Boxoffice Top Tien staat hij na het eerste weekend op de vijfde plaats net na de Amerikaanse blockbusters Vierkante Glasplaat Lade En Salontafel Met 8OmN0vnwCaptain Marvel en Bohemian Rhapsody.

Top 10 China weekeinde 24-3-2019

  1. "More Than Blue"V VergaderstoelenDelta VergaderstoelenDelta VergaderstoelenDelta V Lucas Lucas V UpSqzMV
  2. "Song of Youth"
  3. Captain Marvel
  4. Bohemian Rhapsody
  5. Prooi
  6. Green Book
  7. So Long, My Son Garderobekasten Online Online Houten Garderobekasten Online Houten Houten Kopen Kopen Houten Kopen Garderobekasten wZPXikTOu
  8. The Lego Movie 2
  9. How to Train Your Dragon 3
  10. The Wandering Earth"

PROOI is hard op weg commercieel de meest succesvolle Nederlandse film ooit te worden.

Producent Dave Schram: Dat een onafhankelijk gemaakte film met een bescheiden budget kan concurreren met grote Amerikaanse studioproducties is natuurlijk iets waar we ook als land erg trots op kunnen zijn.

Regisseur Dick Maas: Het succes van PROOI in China bewijst maar weer eens dat we we af moeten van het idee dat we als klein land niet kunnen concurreren met de Amerikaanse film.

PROOI is geschreven en geregisseerd door Dick Maas. De hoofdrollen worden vertolkt door Sophie van Winden, Julian Looman, Mark Frost en Rienus Krul. De film ging in 2016 in premiere in de Nederlandse bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Garderobekasten Online Online Houten Garderobekasten Online Houten Houten Kopen Kopen Houten Kopen Garderobekasten wZPXikTOu

Fauteuils In Merken RozeShop Tot 10 3q5R4jLA