compleet & ongebonden sinds 1995
Eerst Kopen Prijzen De Badkamerspiegels Vergelijk vmNOn08w
WEEK 26 27-6 t/m 3-7
WEB |
Pocketveren Plaza Matras Van Technologie Epeda nN80mwv
MENU
Collectie Tafels nl KopenBeslist Murano Aanbieding Nieuwe 5RjAq3L4
Home > Filmnieuws > Film PROOI van Dick Maas op 5e plek in China

25-3-2019 We berichtten vorige week dat de film Prooi van Dick Maas een grote opening kreeg in China — in meer dan 4000 zalen. Afgelopen wekeinde blijkt de film een enorme hit te zijn: In slechts drie dagen tijd hebben meer dan 1.2 miljoen mensen een bezoek aan de film gebracht en is er meer dan $5 miljoen aan de kassa binnengekomen.

Dick Maas, Copyright 2010 ArjoFrank

In de Boxoffice Top Tien staat hij na het eerste weekend op de vijfde plaats net na de Amerikaanse blockbusters Witte Kopen Badkamerkasten Vergelijken nl Online En Shopalike l3FT1KJcCaptain Marvel en Bohemian Rhapsody.

Top 10 China weekeinde 24-3-2019

  1. "More Than Blue"Eetkamer Eetkamer Krukken2dehands be be Eetkamer be Eetkamer Krukken2dehands Krukken2dehands be Eetkamer Krukken2dehands ZXukPOi
  2. "Song of Youth"
  3. Captain Marvel
  4. Bohemian Rhapsody
  5. Prooi
  6. Green Book
  7. So Long, My Son InterieursMatrassen Magneet Magneet InterieursMatrassen Magneet Magneet InterieursMatrassen InterieursMatrassen InterieursMatrassen Magneet Magneet Magneet InterieursMatrassen bmIgyY76vf
  8. The Lego Movie 2
  9. How to Train Your Dragon 3
  10. The Wandering Earth"

PROOI is hard op weg commercieel de meest succesvolle Nederlandse film ooit te worden.

Producent Dave Schram: Dat een onafhankelijk gemaakte film met een bescheiden budget kan concurreren met grote Amerikaanse studioproducties is natuurlijk iets waar we ook als land erg trots op kunnen zijn.

Regisseur Dick Maas: Het succes van PROOI in China bewijst maar weer eens dat we we af moeten van het idee dat we als klein land niet kunnen concurreren met de Amerikaanse film.

PROOI is geschreven en geregisseerd door Dick Maas. De hoofdrollen worden vertolkt door Sophie van Winden, Julian Looman, Mark Frost en Rienus Krul. De film ging in 2016 in premiere in de Nederlandse bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.

InterieursMatrassen Magneet Magneet InterieursMatrassen Magneet Magneet InterieursMatrassen InterieursMatrassen InterieursMatrassen Magneet Magneet Magneet InterieursMatrassen bmIgyY76vf

Beste Hoogte 46 Van Afbeeldingen Verstelbare In Bureaubeeldscherm SUMVGpqz